За минулу добу рятувальники Донецької області ліквідували 18 пожеж | ZI.ua
Акция закончилась

За минулу добу рятувальники Донецької області ліквідували 18 пожеж

30 серпня 2023, 13:27 | Надзвичайні події 1683
Поділитися:
За минулу добу рятувальники Донецької області ліквідували 18 пожеж

За минулу добу рятувальники Донецької області ліквідували 18 пожеж на території області, 8 з яких виникли в результаті ворожих обстрілів. 

Вчора вночі в результаті ворожого обстрілу м. Курахове Покровського району виникла пожежа будівлі закладу дошкільної освіти. До місця події виїхали рятувальники 7 державного пожежно-рятувального загону, які ліквідували пожежу на площі 200 кв. м.

Сьогодні о 02:10 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку у м. Добропілля. Під час ліквідації пожежі рятувальники 62 державної пожежно-рятувальної частини виявили тіло загиблого чоловіка 1978 р.н. О 04:00 вогнеборці ліквідували загоряння на площі 30 кв. м. Причини та обставини пожежі встановлюються відповідними фахівцями.

У Торецьку внаслідок ворожого обстрілу виникли пожежі двох господарчих споруд. Рятувальники 61 державної пожежно-рятувальної частини, які працювали на місці події, ліквідували загоряння на площі 54 кв. м.‍

Також впродовж доби рятувальники Донеччини ліквідували 11 пожеж сухої рослинності на відкритих територіях, 4 з яких виникли в результаті ворожих обстрілів. Вогнем знищено понад 13 га рослинного світу.






Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ