Відомо, чим ударили по підприємству у Костянтинівці | ZI.ua
Акция закончилась

По Костянтинівці удар нанесли бомбою "ФАБ-250" з модулем УМПК: Зведення по області

8 жовтня 2024, 11:05 | Надзвичайні події | Костянтинівка 642
Поділитися:
По Костянтинівці удар нанесли бомбою "ФАБ-250" з модулем УМПК: Зведення по області
Последствия обстрела предприятия в Константиновке

За 8 жовтня загинув 1 мешканець Донецької області — у Слов'янську. Ще 12 людей за добу зазнали поранень. Публікуємо оперативну інформацію по області станом на ранок 8 жовтня від Донецької ОВА, поліції та міських адміністрацій. 

Волноваський район. У Богоявленці Вугледарської ТГ зруйновано будинок. 

Покровський район. В Іллінці Курахівської громади пошкоджено 2 будинки; обстріляно Курахове, Курахівку. У Сонцівці внаслідок удару дроном поранено цивільну особу. У Мирнограді пошкоджено адмінбудівлю. У Гродівській громаді пошкоджено підприємство. 

Краматорський район. У Зарічному Лиманської ТГ пошкоджено 2 будинки. 

На Слов'янськ росіяни скинули дві авіабомби «УМПБ Д-30СН» - вбили 44-річного чоловіка та поранили ще сімох мирних жителів, у тому числі двох дівчаток 2011 та 2022 років народження. Пошкоджено 6 багатоквартирних будинків, дві адмінбудівлі, автомийка, три цивільні автомобілі.







У Никоноворівці Миколаївської громади пошкоджено підприємство. У Клебан-Бику Іллінівській ТГ пошкоджено 1 об'єкт.

У Костянтинівці поранено 4 особи, пошкоджено 3 приватні будинки та підприємство. У поліції зазначили, що удар було завдано бомбою "ФАБ-250" з модулем УМПК. У Миколаївці пошкоджено 6 будинків. 

Костянтинівська адміністрація публікує хронологію російських ударів по місту та громаді:

"07.10.2024 о 10:17 окупанти завдали удару по місту Костянтинівці керованою авіаційною бомбою. Внаслідок обстрілу пошкоджено будівлю одного з підприємств, 3 приватні будинки, 3 автомобілі. Поранення отримали 4 цивільні особи. 

07.10.2024 у період з 16:00 до 17:30 ворог обстрілював Миколаївський старостинський округ. Внаслідок обстрілу пошкоджено 6 приватних будинків. Без постраждалих", — йдеться у повідомленні міської адміністрації.

Поліція опублікувала фото пошкодженого підприємства:


Бахмутський район. У Сіверську пошкоджено будинок. У Часовоярській громаді пошкоджено 17 приватних будинків, 5 багатоповерхівок та адмінбудівлю.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ