Нацполіція поінформувала, що РФ атакували Донеччину 19 разів за добу | ZI.ua
Акция закончилась

За добу війська РФ атакували Донеччину 19 разів – Нацполіція

15 лютого 2023, 10:41 | Надзвичайні події 1020
Поділитися:
За добу війська РФ атакували Донеччину 19 разів – Нацполіція

На Волновахському напрямку відбувалися інтенсивні обстріли Угледара і околиць міста. На Донецькому напрямку ніч пройшла відносно спокійно. Про це повідомляє Донецька ОВА.

Зафіксовані одиничні обстріли Марьінкі, Червоногорування і Катеринівки Марьінской громади, околиць Кураховської громади і Авдіївки. Крім того, селище Веселе Очеретинській громади пізно ввечері росіяни обстріляли з танків.

На Горлівському напрямку ракетний удар отримала Костянтинівка: поранений 1 людина, пошкоджені 4 багатоповерхівки і Палац культури. У Бахмуті 1 людина загинула, пошкоджено адмінзданіе. У Соледарской громаді пошкоджені 2 будинки в Васюковке, під вогнем Парасковіївка, Федорівка і Міньковка. Годин Яр три години був під обстрілом з « Градов »: пошкоджено щонайменше 12 будинків, підприємство, промзона і газопровід — на щастя, без постраждалих.

На Лісічанском напрямку кілька будинків пошкоджені в Сіверському — ніхто не постраждав.

За інформацією Нацполіції в Донецькій області, війська РФ атакували Донбас 19 разів.

Ворог зосередив вогонь на 9 населених пунктах. Убито і поранено цивільні жителі.

Знищені і пошкоджені 32 цивільних об'єкта – 23 житлових будинки, лікарня, міськрада, будинок культури, побутове приміщення, господарські будівлі, автомобілі.

Дві ракети « С-300 » росіяни направили в Краматорський район. Один снаряд розірвався в Краматорську, руйнування отримали 15 приватних будинків і лікарня. Друга ракета вибухнула в Костянтинівці, пошкоджений будинок культури і автомобілі, є поранений місцевий житель.

З авіації російські війська вдарили по Великій Новосілці, потрапили в 6 приватних будинків, жертв серед цивільних немає.

З « Градов » ворог накрив Авдіївку, з « Ураганов » – Карлівку. В обох випадках інформація про жертви і пошкодження не надходила.

В результаті артилерійських обстрілів є загиблий в Бахмуті.








Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі