У Костянтинівській та Іллінівській громадах є пошкодження: Зведення по області | ZI.ua
Акция закончилась

За добу в області троє поранених: у Покровську, Костянтинівській ТГ та у Часовому Яру

17 жовтня 2024, 10:26 | Офіційно | Костянтинівка, Дружківка, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Бахмут, Торецьк, Мирноград, Добропілля 573
Поділитися:
За добу в області троє поранених: у Покровську, Костянтинівській ТГ та у Часовому Яру

За 16 жовтня росіяни поранили 3 мешканців Донецької області: у Часовому Яру, Покровську та селі Миколаївка Костянтинівської ТГ. Публікуємо оперативну ситуацію по області станом на ранок 17 жовтня від поліції, Донецької ОВА та місцевих адміністрацій.  

Покровський район. У Кураховому пошкоджено багатоповерхівки та приватні будинки; у Гірнику зруйновано 2 будинки; у Курахівці поранено людину. По Покровську росіяни вдарили авіабомбою «ФАБ-250» з модулем УМПК та артилерією – поранили цивільну особу, пошкодили 17 приватних будинків та газопровід.

Покровська МВА публікує хронологію обстрілів громади:

"16 жовтня об 11:00 під ударом опинилася північна частина Покровська. Внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено 8 житлових будинків. Серед постраждалих одна місцева мешканка.

Близько 16:00 внаслідок артобстрілу сталося попадання у дорожнє покриття у мікрорайоні «Лазурний» – без постраждалих. 

О 20:37 внаслідок ворожих обстрілів було пошкоджено газопровід та житловий будинок у центральній частині Покровська", — повідомили у міській адміністрації.

Краматорський район. У Миколаївці Костянтинівської громади поранено людину, пошкоджено адмінбудівлю, будинок та автомобіль. У Романівці Іллінівської громади пошкоджено 4 об'єкти. 

У Костянтинівській адміністрації опублікували хронологію обстрілів:

"16.10.2024 о 08:40 російські окупанти здійснили обстріл Миколаївського старостинського округу, внаслідок чого пошкоджено автомобіль. Постраждалих немає. 

16.10.2024 о 12:10 окупанти знову здійснили обстріл Миколаївського старостинського округу. Внаслідок обстрілу пошкоджено фасад будівлі "пункту незламності", приватний будинок та автомобіль. Поранено 1 цивільну особу", — повідомили в адміністрації.


Бахмутський район. У Сіверську пошкоджено 2 будинки. У Часовому Яру внаслідок артудару поранено людину. Загалом у громаді пошкоджено 13 приватних будинків, багатоповерхівку та інфраструктурний об'єкт. 

За добу росіяни 10 разів обстріляли населені пункти Донецької області. З лінії фронту евакуйовано 222 особи, у тому числі 19 дітей.






Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ