Пошкоджено 20 цивільних об’єктів, є жертви через обстріли Донеччини протягом доб | ZI.ua
Акция закончилась

За добу на Донеччині через обстріли пошкоджено 20 цивільних об’єктів, є жертви

15 листопада 2023, 10:06 | Надзвичайні події 1602
Поділитися:
За добу на Донеччині через обстріли пошкоджено 20 цивільних об’єктів, є жертви

Окупанти завдали 12 ударів по Донеччині. Станом на ранок троє людей поранені, щонайменше одна загинула. Про це повідомила прес-служба Нацполіції у Донецькій області.

За інформацією Донецької ОВА, на Донецькому напрямку близько півночі росіяни завдали ракетного удару по Селидовому — поранено 3 людини, пошкоджено 16 приватних будинків і 8 багатоповерхівок, ще 1 приватний будинок зруйновано.

Двічі обстріляна Курахівська ТГ: у Кураховому в зоні ураження промзона, у Курахівці пошкоджено 4 будинки. У Мар'їнській ТГ є влучання на трьох вулицях Красногорівки, обстріляні Катеринівка і Єлизаветівка. В Очеретинській ТГ пошкоджено сільгосппідприємство у Соловйовому. Поодинокі обстріли зафіксовано в Авдіївці.

На Горлівському напрямку пошкоджено 6 об'єктів в Яблунівці Іллінівської ТГ і 4 приватні будинки у Миколаївці Костянтинівської ТГ. У Торецькій ТГ пошкоджено будинок і 2 інфраструктурні об'єкти у Торецьку, а також 4 будинки у Залізному.

На Лисичанському напрямку пошкоджено будинок у Сіверську, 2 об'єкти соціальної сфери у Торському Лиманської ТГ.

Згідно з даними Нацполіції, протягом 14 листопада ворог атакував 8 населених пунктів: міста Авдіївка, Залізне, селища Курахівка, Південне, села Миколаївка, Степове, Тоненьке, Яблунівка.

Пошкоджено 20 цивільних об’єктів – 18 житлових будинків, господарська споруда, електромережі.

В Авдіївці авіаударом зруйновано 14-поверхівку. Інформації про постраждалих не надходило.

Внаслідок обстрілів пошкоджено 5 багатоквартирних будинків у Залізному та приватні оселі: 4 в Миколаївці й 6 – у Яблунівці.

Також сьогодні, 15 листопада, о 00:10, Росія вдарила чотирма ракетами С-300 по Селидовому. Руйнувань зазнали 6 багатоквартирних і 20 приватних будинків. На місцях влучань разом зі всіма екстреними службами працюють поліцейські, зокрема парамедики.

Станом на 9:00 відомо про трьох  поранених людей і загиблу, яку рятувальники дістали з-під завалів. Внаслідок обрушень під завалами можуть знаходитися ще дві людини.









Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ