За добу на Донеччині п'ятеро загиблих: Зведення по обстрілам | ZI.ua
Акция закончилась

За добу на Донеччині п'ятеро загиблих: Зведення по обстрілам

20 серпня 2024, 10:40 | Офіційно | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Ил'іновка, Курахове, Торецьк, Слов'янськ, Лиман 168
Поділитися:
За добу на Донеччині п'ятеро загиблих: Зведення по обстрілам

За 19 серпня загинули 5 мешканців Донецької області: 3 у Зарічному, 1 у Торецьку та Сіверську. Ще 7 людей зазнали поранень, повідомляє вранці 20 серпня Донецька ОВА.

Покровський район

У Селидовому поранено людину, пошкоджено будинок та 6 гаражів. У Кураховому пошкоджено 4 багатоповерхівки. У Покровську пошкоджено соціальний об'єкт та 12 багатоповерхівок; у Новоандріївці 1 будинок зруйновано та 3 пошкоджено. У Ганнівці Добропільської громади пошкоджено 4 адмінбудівлі та 4 приватні будинки. В Удачненській ТГ пошкоджено агропідприємство. 

Окрім того, вночі обстріляли Покровськ. Станом на 10.00 до Контактного центру вже надійшло 110 заявок від мешканців про пошкодження майна. У лікувальних закладах не зафіксовано звернення постраждалих від обстрілу. Остаточні наслідки обстрілу з'ясовуються – повідомляють у Покровській МВА.




Краматорський район

У Зарічному Лиманської ТГ загинули 3 особи, зруйновано 4 будинки, пошкоджено ще 2; по 1 будівлі пошкоджено у Новому та Торському. У Катеринівці Іллінівської ТГ пошкоджено 1 об'єкт. У Новоявленці Новодонецької ТГ пошкоджено 2 будинки. 

Бахмутський район

Торецьк війська РФ накрили з артилерії, загинула жінка похилого віку, ще трьох жителів поранено, пошкоджено 3 будинки. У Часовоярській ТГ поранено 2 особи, пошкоджено 14 приватних будинків та багатоповерхівку. У Сіверську 1 особа загинула та 1 поранена внаслідок обстрілу з РСЗВ «Град», пошкоджено 9 будинків.






Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ