Черги за продуктами у Костянтинівці не рідкість | ZI.ua
Акция закончилась

За чим крім гуманітарки сьогодні черги в Костянтинівці

23 серпня 2024, 12:07 | Офіційно | Костянтинівка 963
Поділитися:
За чим крім гуманітарки сьогодні черги в Костянтинівці
Фото - автора

Найбільші черги у Костянтинівці вже понад два роки за отриманням наборів гуманітарної допомоги та безкоштовного хліба.

У деякі дні до фахівців банків також хочуть потрапити 10-15 осіб, тому утворюється черга. Ну, і в соціальних службах черги бувають за тривалих повітряних тривог.

На трьох речових ринках часто й густо взагалі людей немає, рідкісні покупці щось приміряють чи купують. На продуктових ринках іноді у будні продавців більше, ніж покупців.

Черги бувають у фірмових м'ясних магазинах, особливо коли там акції, що буває нерідко.

Доводиться постояти і в овочевому магазині на Центральному ринку, оскільки ціни там трохи нижчі, ніж в інших торгових павільйонах.

Відразу накопичується кілька людей, якщо товар продають за заниженими цінами. Так, минулими вихідними чоловік на ринок вивіз кавуни по 8 грн за кілограм, так у нього відразу зібралася черга. І кавуни за такою ціною розібрали за кілька годин.



Часто від трьох до 10 покупців і біля невеликого кіоску, де продають сир, вершкове масло і ковбасу за більш доступними цінами.

Невеликі черги рано-вранці бувають у кіосках за свіжим хлібом. Костянтинівці також охоче купують кефір, сметану, ряжанку та іншу продукцію місцевого молокозаводу за доступними цінами. Тож у вихідні дні біля машин, де продають такий товар, також бувають черги.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ