Хто сьогодні у Костянтинівці з радістю чекає на листоношу | ZI.ua
Акция закончилась

З радістю чекають листоношу багато жителів Костянтинівки

17 липня 2024, 12:38 | Офіційно | Костянтинівка 408
Поділитися:
З радістю чекають листоношу багато жителів Костянтинівки
Фото - автора
Ось уже майже 25 років щоранку (з вівторка до суботи) переступає поріг поштового відділення №14 Наталія Свірська. Чверть століття вона працює тут листоношою.



Незважаючи на розвиток цифрових технологій, пенсію листоноші приносять додому ще кільком тисячам костянтинівців. На двох дільницях, які обслуговує Наталія, таких 250 осіб.

Перед тим, як принести пенсію, вона обов'язково зателефонує та попередить клієнта про свій візит. Оскільки всі вони, в основному, люди старшого віку і не користуються інтернетом, то чекають її з радістю. Адже й міські новини вони часто дізнаються у листоноші.

«Я намагаюся підбадьорити людей, - розповідає Наталя, - по можливості заспокоїти. Мою улюблену фразу «Все буде добре» я повторюю кілька разів на день. І це, судячи з усмішок моїх клієнтів, спрацьовує».

Але не тільки пенсію розносить листоноша, на замовлення вона приносить ліки, які костянтинівці замовляють через «Укрпошту»,наявні супутні товари. Це переважно туалетний папір, мило, порошок, миючі засоби та інші господарські дрібниці.

Листоноші ще розносять листи (частіше замовні), посилки та газети. Як виявилось, деякі городяни ще виписують друковану продукцію.

На питання, як у таку спекотну погоду їй вдається обійти одразу кілька вулиць, Наталя відповідає з усмішкою:

«Я одразу уявляю, як, наприклад, Надія Іванівна з вулиці Поштової, насилу спустилася з п'ятого поверху і чекає на мене на лавці біля під'їзду. А я їй не лише пенсію, а й недорогі ліки від гіпертонії принесу, які вона за акцією «Укрпошти» замовляла. Це надає мені сил навіть у спеку, адже набагато легше йти туди, де на тебе дуже чекають...»

Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ