На Донеччині з початку року поліція вилучила алкоголь на 12 млн | ZI.ua
Акция закончилась

З початку року на Донеччині вилучено алкогольну продукцію на 12 млн

10 травня 2024, 09:55 | Кримінал | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Покровськ, Мирноград, Слов'янськ 1011
Поділитися:
З початку року на Донеччині вилучено алкогольну продукцію на 12 млн

У Донецькій області, незважаючи на чинну заборону ввезення та торгівлі алкоголем, поліцейські продовжують виявляти порушення.

Як повідомили в поліції, продовжуються перевірки автотранспорту на блокпостах, посилок у відділеннях служб доставки вантажів, рейди торговими закладами. 

"З початку 2024 року правоохоронці перевірили близько двох тисяч об'єктів торгівлі, задокументували 480 фактів реалізації спиртних напоїв. Вилучено майже 142 тисячі літрів алкоголю на суму понад 12 мільйонів гривень", - повідомили правоохоронці. 


З моменту встановлення обмежень з ввезення та реалізації спиртної продукції поліцейські відкрили 59 кримінальних проваджень за фактами порушень у сфері господарської діяльності, цього року – 6 проваджень.


З моменту введення обмежень задокументовано 385 правопорушень, пов'язаних із самогоноварінням. Поліцейськими вилучено майже 14 тисяч літрів браги, 4370 літрів самогону, 164 самогонні апарати. Сума вилученої алкогольної продукції становить понад 800 тисяч гривень. 

У поліції додали, що заходи з контролю ввезення та реалізації алкогольних напоїв триватимуть до кінця дії періоду правового режиму воєнного стану. Правоохоронці закликають громадян з розумінням ставитись до впроваджених заходів.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ