У Мирнограді перебуває майже дві з половиною тисячі дітей | ZI.ua
Акция закончилась

З Мирнограда планують евакуювати понад 2 тисячі дітей із сім'ями

6 серпня 2024, 16:30 | Офіційно | Мирноград 255
Поділитися:
З Мирнограда планують евакуювати понад 2 тисячі дітей із сім'ями
Фото: полиция Донецкой области / Иллюстративное фото

З Мирнограда мають вивезти понад 2 тисячі дітей. Нагадаємо, вчора там та в інших населених пунктах Донеччини оголосили примусову евакуацію сімей з дітьми. 

Про це розповів в.о. начальника Мирноградської МВА Юрій Третяк, повідомляє Суспільне Донбас.

"Зараз ми уточнюємо списки дітей, тому що є батьки, які надали некоректну інформацію. Робимо продзвін всіх батьків, у кого є діти, також будемо робити подомовий обхід. Є категорії батьків, які готові виїхати, але їм потрібна допомога, є батьки, які готові виїжджати своїм транспортом, є ті, які ще не вирішили, але вони не проти, і ті, які не хочуть виїжджати — з ними треба окремо працювати, щоб прийняли таке рішення (евакуацію — ред.). Насильно ми не можемо забрати й вивезти. Тільки умовляти", — повідомив Третяк.

Він додав, що із Мирнограда планують евакуювати близько 2400 дітей. 

Як раніше повідомляв начальник ДонОВА Вадим Філашкін, сім'ї вивозять броньованим транспортом, оскільки є великий ризик атаки дроном. Так, у зведенні за останню добу повідомлялося, що дрон ударив по автомобілю у Новогродівській ТГ, внаслідок чого двоє людей отримали поранення.

Нагадаємо, на Донеччині 5 серпня остаточно затвердили примусову евакуацію сімей з дітьми з Новогродівки, Мирнограда, Селидового та ще з 12 сіл та селищ.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ