Каратист з Донеччини виборов «бронзу» на чемпіонаті Європи | ZI.ua
Акция закончилась

З чемпіонату Європи каратист з Донеччини повернувся з нагородою

27 червня 2023, 20:08 | Спорт 1800
Поділитися:
З чемпіонату Європи каратист з Донеччини повернувся з нагородою

Олег Крамаренко здобув «бронзу» чемпіонату Європи з кіокушинкай карате серед юніорів. Про це йдеться у повідомленні Управління фізичної культури та спорту ДонОДА.

24-25 червня в угорському місті Дебрецен пройшов чемпіонат Європи з кіокушинкай карате серед кадетів, юніорів і молоді у розділах «куміте», «ката» та «командні ката» – змагання зібрали 562 учасників з 22 країн. Донецьку область у складі збірної України представили два спортсмени.

Відзначимо, що збірна України показала на чемпіонаті Європи в Угорщині феноменальний результат. У командному заліку і в перший, і в другий дні, за розділами «ката» та «куміте», українці посіли найвищі сходинки, виборовши загалом 53 медалі (21 золоту, 13 срібних, 19 бронзових).

Олег Крамаренко посів третє місце в розділі «куміте» у категорії «Juniors boys 75-80 кг». Здобувши перемоги над каратистами Болгарії та Угорщини, далі в бою за вихід до фіналу він поступився супернику з Литви.

Катерина Татаурова виступила в категорії «Youths women 60-65 кг». Поступившись у першому раунді діючій чемпіонці з Угорщини, вона втратила можливість поборотися за нагороди.

Супроводжував спортсменів старший тренер Донецької області з кіокушинкай карате Антон Жадан.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ