У 11 населених пунктах Донеччини вже немає дітей | ZI.ua
Акция закончилась

З 11 прифронтових населених пунктів Донецької області вивезли всіх дітей

11 квітня 2023, 14:56 | Офіційно 2262
Поділитися:
З 11 прифронтових населених пунктів Донецької області вивезли всіх дітей

У 11 прифронтових населених пунктах дітей вже немає. Про це повідомили в поліції Донецької області.

"Уряд оголосив обов'язкову евакуацію дітей в 21 населеному пункті. З половини з них малюки вже вивезені, в деяких - залишаються одиниці", - йдеться в повідомленні.

Днями поліцейські евакуювали двох дітей з Авдіївки. Дворічний Єгор і 12-річна Аріна – тепер в безпеці, разом з мамою, татом і бабусею. У місті, за підрахунками поліції, залишається ще двоє дітей, ведеться робота по їх евакуації.

Сім'я, яку нарешті вдалося евакуювати, жила біля промзони Авдіївки – місця, де протягом 9 років ведуться бої, не вщухають обстріли. Поліцейські постійно відвідували сім'ю і пропонували евакуацію.

"Батьки не хотіли залишати рідне місто, тому, ховаючись від поліції, переїхали на іншу адресу. Але «білі янголи» розшукали їх. Наполегливість правоохоронців, які ризикували життям заради порятунку дітей, переконала подружжя в необхідності виїзду.

Під звуки вибухів екіпаж «Білий Янгол» вивіз сім’ю з-під вогню і передав співробітникам ДСНС, які доставили евакуйованих до пункту допомоги. Зараз родина знайшла прихисток у Мирнограді та планує подальші дії", - розповіли поліцейські.




"На сьогодні з початку обов’язкової евакуації на Донеччині евакуйовано 7431 дитину", - додали в поліції.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі