«Укрпошта» підвищила тарифи на надсилання посилок з 1 липня | ZI.ua
Акция закончилась

З 1 липня «Укрпошта» підвищила тарифи на відправку посилок: Кого стосується у Костянтинівці

2 липня 2024, 14:04 | Офіційно | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Ил'іновка, Слов'янськ 1521
Поділитися:
З 1 липня «Укрпошта» підвищила тарифи на відправку посилок: Кого стосується у Костянтинівці
Фото из открытых источников

Чимало мешканців громади користуються послугами «Укрпошти». Особливо вигідна костянтинівцям відправка посилок у місця менш віддалені, оскільки поштовий оператор не бере окрему суму за доставку вантажу.

З 1 липня «Укрпошта» вирішила переглянути тарифну політику. Це ов'язано з подорожчанням електроенергії та палива, інфляцією, і навіть руйнуванням об'єктів інфраструктури внаслідок російських обстрілів.

Що змінилося

Змінилися тарифи на відправлення «Стандарт» та «Експрес». Вказано спрощення нарахування тарифів для відправок до 2 кг. Вартість всередині країни тепер буде єдиною.

Вона становитиме 40 грн за тарифом «Стандарт» для відправки до 2 кг по області та 45 грн - по Україні. Що стосується тарифу «Експрес», тарифи зміняться на 45 та 60 грн відповідно.

У прес-службі «Укрпошти» пояснили, що компанія вимушено індексує тарифи на відправки Україною.

Оновлені тарифи включають витрати на реалізацію заходів щодо забезпечення безперервної роботи при відключенні електроенергії, зокрема на прифронтових територіях.

Вартість відправлень «Стандарт» підвищиться в середньому на 5-9 грн. Тарифи «Експрес» по області та всередині України зміняться в середньому до 10 грн за відправлення. Це залежатиме від тяжкості посилки. Доставка від 5 до 10 кг коштуватиме 85 грн, а не 75 грн, як раніше.

Тарифи на міжнародні відправлення, пересилання письмової кореспонденції не зміняться

«Укрпошта» з початку війни та внаслідок окупації зазнала збитків та втратила активи на загальну суму близько 2,5 млрд грн.

Зруйновано понад 2000 відділень та інших об'єктів нерухомого майна внаслідок постійних обстрілів чи окупації. В даний час одна гривня з кожного відправлення «Експрес» спрямовується на підтримку ЗСУ.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ