Хто сьогодні найчастіше відвідує УСВП Костянтинівки | ZI.ua
Акция закончилась

Якщо немає повітряних тривог, у Костянтинівському УСВП черг немає

5 червня 2024, 10:49 | Офіційно | Костянтинівка 4686
Поділитися:
Якщо немає повітряних тривог, у Костянтинівському УСВП черг немає
Фото - автора

У Костянтинівському УСВП відвідувачів вистачає, але якщо повітряних тривог немає, то громадянам не доводиться стояти у черзі. В УСВП щодня з 8:30 до 16:00 костянтинівців приймає достатньо фахівців.

У разі повітряної тривоги відвідувачі можуть зателефонувати за номерами телефонів відділів, розташованих на вході в керування.

З яких питань сьогодні приходять люди до управління, журналісту ZI розповіла заступник начальника Костянтинівського УСВП Ольга Скірда.

Щомісяця до 5 числа приходять жителі громади, які дали притулок безкоштовно переселенцям і отримують щомісяця в середньому по 450 грн за програмою «Прихісток».

Приходять батьки школярів за путівками до дитячого табору «Перліна Донеччини», який сьогодні розташований на Закарпатті. Безкоштовні путівки видають переселенцям, багатодітним, малозабезпеченим сім'ям та іншим пільговикам (19 категорій).

Цими днями управління відвідують і чорнобильці першої категорії. До 1 серпня їм потрібно написати заяву на отримання матеріальної допомоги у сумі 1,5 тисяч гривень. Гроші виділено із обласного бюджету.

Ну, і постійно протягом усього року управління відвідують громадяни пільгових категорій, які отримують різні види державної соціальної допомоги. У період війни більшості їх виплати продовжують автоматично.

Однак нову заяву необхідно написати тим отримувачам держдопомоги, у сім'ї яких відбулися зміни, що впливають на розмір та право на отримання таких виплат.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ