Російська армія просунулась на Краматорському та Покровському напрямках | ZI.ua
Акция закончилась

Який вигляд має карта DeepState на ранок 3 серпня

3 серпня 2024, 08:48 | Офіційно 288
Поділитися:
Який вигляд має карта DeepState на ранок 3 серпня

За минулу добу зафіксовано 123 бойові зіткнення. На Покровському напрямку ситуація залишається напруженою.

Публікуємо офіційне зведення від Генштабу на східній ділянці фронту на ранок 3 серпня.

На Харківському напрямку ворог продовжував наступальні (штурмові) дії, загалом відбулося шість бойових зіткнень. Бої точилися в районах населених пунктів Глибоке, Тихе та Вовчанськ Харківської області.

На Куп’янському напрямку кількість бойових зіткнень за добу склала три. Сили оборони відбивали атаки ворога в районі Стельмахівки Харківської області.

На Лиманському напрямку наші війська відбили 15 атак противника в районах Макіївки Луганської області, Тернів та Торського Донецької області.

На Сіверському напрямку Силами оборони відбито 11 атак в районах населених пунктів Івано-Дар’ївка, Спірне, Верхньокам’янське, Переїзне та Виїмка.

На Краматорському напрямку українські воїни зупинили 12 спроб противника прорвати оборону наших захисників в районі Часового Яру, Іванівського та Кліщіївки Донецької області.

Ворог 24 рази намагався вклинитися в нашу оборону на Торецькому напрямку в районах населених пунктів Північне, Торецьк, Нью-Йорк та Залізне.

На Покровському напрямку нашими захисниками відбито 36 атак в районах населених пунктів Новоолександрівка, Желанне, Воздвиженка, Іванівка, Новоселівка Перша та Калинове, де ворог намагався витіснити наші підрозділи із займаних рубежів.

На Курахівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка та Костянтинівка, де ворог три рази намагався прорвати українські оборонні позиції.

На Времівському напрямку противник здійснив п’ять безуспішних спроб прорвати оборону наших військ у напрямку Водяного та Степової Новосілки Донецької області.

Зміни на карті DeepState

Військовий аналітичний паблік повідомляє про просування російської армії на Торецькому та Покровському напрямках.

"Ворог просунувся у Желанному та Залізному", — повідомляють аналітики.

Карта  deepstatemap.live з урахуванням оновлень виглядає так:







Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ