Що найчастіше купують на ринках константинівці | ZI.ua
Акция закончилась

Які продукти сьогодні користуються підвищеним попитом в Костянтинівці

18 липня 2023, 14:02 | Бізнес | Костянтинівка 3546
Поділитися:
Які продукти сьогодні користуються підвищеним попитом в Костянтинівці
Фото - автора

З ранку на Центральному ринку завжди багатолюдно, константинівці приходять зробити покупки. Що сьогодні користується підвищеним попитом у покупців, з'ясовував журналіст ZI.

Літо – сезон свіжих овочів, їх найчастіше і купують жителі громади. Найбільшим попитом користуються кабачки і огірки, які константіновци заготовляють в зиму.



Сьогодні ціни на кабачки починалися від 15 грн, на огірки – від 25 грн. Охоче беруть константинівці зелень, за ціною від 8 грн пучок петрушки і кропу ніс з ринку майже кожен покупець.

Попитом користуються і помідори по 55-60 грн за кіло, молоді картопля і капуста – по 25 грн. Багато хто купує, але поштучно, буряк, морква і солодкий перець.


Крім овочів особливою популярністю користується цукор. За словами підприємця зі стажем Олени, в цьому році продаж солодкого товару ( по 35 грн ) йде навіть краще, ніж в минулі роки.



На її думку, городяни активно роблять заготовки на зиму, а для цього обов'язково потрібен цукор. Непогано беруть яйця за ціною до 40 грн за десяток, недорогі молочні продукти і солодощі.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ