Рейтинг шкіл Костянтинівської громади по результатам НМТ 2023 | ZI.ua
Акция закончилась

Які місця зайняли школи Костянтинівки в обласному рейтингу за результатами НМТ 2023

25 жовтня 2023, 15:05 | Офіційно | Костянтинівка 6717
Поділитися:
Які місця зайняли школи Костянтинівки в обласному рейтингу за результатами НМТ 2023

Інформаційним освітнім ресурсом Освіта.ua складений рейтинг загальноосвітніх шкіл Донецької області, які посіли найвищі місця в рейтингу шкіл України за підсумками національного мультіпредметного тесту 2023 року. Однак порівнювати рейтинг 2023 року з рейтингами попередніх років не доцільно. 

Значний вплив на рейтинг має пороговий бал «склав/не склав», який в 2023 році був встановлений заздалегідь і став для деяких предметів значно нижче, ніж в попередні роки. Крім того, багато школярів вчаться дистанційно через військові дії. Ці чинники істотно вплинули на місце конкретного закладу в рейтингу закладів регіону і на місце конкретної області в рейтингу областей. 

"Зважаючи на вказані особливості, не є доцільним ухвалення управлінських рішень за результатами учнів конкретної школи в рейтингу.

Школи у таблиці ранжовані за рейтинговим балом, який розрахований на підставі середнього значення балів національного мультипредметного тесту отриманих учасниками тестування з усіх предметів НМТ та з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками кожної школи", - повідомляється на ресурсі.

Школи Костянтинівської громади зайняли наступні місця в рейтингу шкіл Донецької області:



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ