Шляхи у Покровську допомагає відновити обласна адміністрація | ZI.ua
Акция закончилась

Які дороги Покровська почали відновлювати

6 квітня 2023, 20:01 | ЖКГ | Покровськ 2364
Поділитися:
Які дороги Покровська почали відновлювати

Керівництво Покровської громади працює над реалізацією планів щодо ремонту автошляхів. Про це йдеться у повідомленні місцевої адміністрації.

Зокрема, вже проведено обстеження шляхопроводу станції Нова, так званого «мирноградського моста». За сприянням департаменту базових галузей промисловості ДонОДА конструкцію проаналізував державний Київський інститут.

– Є попередні висновки, що опори мосту знаходяться в задовільному стані, і це дає можливість виконувати роботи по відновленню дорожнього полотна. Зараз буде розроблятися відповідний проєкт, – зазначив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Також він зазначив, що цей шляхопровід використовується не лише жителями Покровської громади. По ньому спостерігається активний рух транспорту з усієї області, тому у ремонтних роботах фінансову допомогу надасть Донецька ОДА.

Також планується відновлення вулиць Шосейна та Шмідта, основних автошляхів Покровська та Родинського, селища Шевченко і старостинських округів.

– Ми ведемо остаточні розрахунки зараз для проведення цих робіт, – додав Олексій Стебель. – Сподіваюсь, що найближчим часом ми приступимо до практичної частини, а поки проводимо кожного дня роботи з відсипки та планування проблемних ділянок.

800 тонн доменного шлаку для відсипки безкоштовно надала компанія Метінвест. Самі роботи проводить КП «БКП».

– Це робиться в плановому режимі, підсипаємо по всім локаціям, але велика кількість ям не дає можливості реагувати досить швидко на цю потребу, – наголошує заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі