За добу зафіксовано 112 бойових зіткнень із противником на східній ділянці | ZI.ua
Акция закончилась

Як змінилася карта DeepState за останню добу

12 серпня 2024, 08:39 | Офіційно | Костянтинівка, Покровськ, Бахмут, Торецьк, Мирноград 411
Поділитися:
Як змінилася карта DeepState за останню добу

Минулої доби зафіксовано 124 бойові зіткнення з противником, з них 112 у зоні відповідальності ОСУВ «Хортиця» на східній ділянці фронту.

Публікуємо офіційне зведення від Генштабу на ранок 12 серпня.

На Харківському напрямку ворог продовжував штурмові дії. Тут відбулося п’ять бойових зіткнень в районі Вовчанська.

На Куп’янському напрямку кількість боєзіткнень склала десять ворожих атак. Сили оборони відбивали штурмові дії противника біля Піщаного, Берестового та в напрямку Глушківки.

На Лиманському напрямку наші війська відбивали 21 штурмову дію окупантів в районах населених пунктів Макіївка, Невське, Новосадове та в Серебрянському лісі.

На Сіверському напрямку Силами оборони відбито вісім атак поблизу Івано-Дар’ївки, Спірного, Верхньокам’янського та Виїмки.

На Краматорському напрямку українські воїни зупинили 11 спроб противника прорвати нашу оборону в районах Часового Яру, Калинівки та Іванівського.

На Торецькому напрямку ворог, за підтримки авіації здійснив вісім атак. Зусилля зосереджував у районах населених пунктів Залізне, Дружба та Нью-Йорк.

На Покровському напрямку наші захисники відбивали 41 атаку. Основні зусилля ворог зосередив у районах Воздвиженки, Новоолександрівки, Калинового, Новогродівки, Гродівки, Желанного, Орлівки та Миколаївки.

На Курахівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районі Костянтинівки. Загалом ворог шість разів намагався прорвати оборону наших військ на цьому напрямку.

На Времівському напрямку окупанти здійснили дві атаки наших позицій у напрямку Водяного та Рівнополя. Противник Успіху не мав.

Зміни на карті DeepState

Як повідомляє аналітичний паблік, росіяни за останню добу просунулися на Торецькому напрямку.

"Ворог просунувся біля Пантелеймонівки, у Північному, Нью-Йорку та його околицях", — повідомили аналітики.

Зміни на карті з урахуванням оновлення інформації:







Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ