У ПФУ підказали, як дізнатися розмір майбутньої пенсії | ZI.ua
Акция закончилась

Як жителі Костянтинівки можуть дізнатися розмір майбутньої пенсії: Роз'яснення ПФУ

16 червня 2023, 15:58 | Офіційно | Костянтинівка 2907
Поділитися:
Як жителі Костянтинівки можуть дізнатися розмір майбутньої пенсії: Роз'яснення ПФУ
Фото из открытых источников

Багатьох жителів громади, як і інших українців, цікавить питання, яку пенсію вони будуть отримувати при виході на заслужений відпочинок. Дізнатися розмір майбутніх пенсійних виплат можна, не виходячи з дому.

Фахівці Пенсійного фонду підказали, як спрогнозувати розмір своєї майбутньої пенсії. Для цього потрібно скористатися сервісом « Пенсійний калькулятор ». Він допоможе дізнатися орієнтовний розмір пенсії за віком за даними, що містяться в електронних реєстрах ПФУ.

Найбільш точним буде розрахунок розміру пенсії в короткостроковій перспективі. Програма розраховує розмір пенсії за віком, використовуючи показники зарплати людини і середньої зарплати на момент проведення розрахунку. пише На пенсії.

Однак « Пенсійний калькулятор » не розраховує пенсії по інвалідності, по втраті годувальника і в разі переходу з одного виду пенсії на інший.

Крім розміру майбутньої пенсії « Пенсійний калькулятор » дозволяє порахувати наявний страховий стаж людини. Тільки для цього треба ввести всі необхідні дані про трудову діяльність до 01.01.2004 року.

Результати розрахунку розміру пенсії зберігаються в особистому кабінеті і доступні для перегляду в будь-який час.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ