Де купити дешевшають овочі і ягоди в Костянтинівці | ZI.ua
Акция закончилась

Як за 10 днів змінилися ціни на овочі в Костянтинівці

4 липня 2023, 12:05 | Бізнес | Костянтинівка 6015
Поділитися:
Як за 10 днів змінилися ціни на овочі в Костянтинівці
Фото - автора
У невеликому овочевому магазині на Центральному ринку вранці завжди чергу. Ціни в ньому на 5-10 грн дешевше, ніж в інших місцях. До того ж, там дуже доброзичливі продавці, які не обвішують покупців, ось люди і роблять там покупки.



Літо-сезон овочів, так що вони є основним товаром в цей період. Та й ціни, хоч потроху, але знижуються. За 10 останніх днів на 30% подешевшали огірки і рожеві помідори. На 20% знизилися ціни на кабачки, капусту, молодий картопля і солодкий перець. 


Ягоди то дешевшають, то дорожчають в залежності від того, скільки такого товару на ринку. У вихідні дні малини було дуже багато, ось літрову банку і продавали по 40-45 грн, сьогодні дешевше - 50 не було.

У ціні і чорна смородина, дешевше, ніж за 60 грн літрову банку знайти складно. Літрову банку агрусу, червоної і білої смородини пропонують за 40 грн.

Незмінними поки залишаються ціни на овочі минулого року. Від 15 грн за кілограм продають картопля, від 50 грн – цибуля і морква. У ціні і зелень – вартість пучків цибулі, петрушки і кропу починається від 8 грн, по 10 грн продають салат і базилік.

З приводу цін у константіновцев різну думку. Для тих, хто вирощує, наприклад, огірки, докладаючи до цього максимум зусиль, це дешево. А для тих, хто хоче закрити ці овочі на зиму - дорого...


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ