Які ціни на продукти сьогодні на «хитрому» ринку | ZI.ua
Акция закончилась

Як відрізняється вартість продуктів на «хитрому» ринку у Костянтинівці

16 липня 2024, 11:54 | Бізнес | Костянтинівка 4473
Поділитися:
Як відрізняється вартість продуктів на «хитрому» ринку у Костянтинівці
Фото - автора

Незважаючи на аномальну спеку, торгівля на «хитрому» ринку йде повним ходом. Через велику кількість продавців та запропонованих товарів можна вибрати продукти за прийнятними для себе цінами.



У продажу багато курячих яєць, тому ціни на них починаються від 25 грн. Кілограм великого часнику сьогодні продавали по 100 грн., домашні огірки - по 40 грн., а кабачки можна було знайти навіть по 5 грн.



Вартість помідорів та баклажанів починається від 50 грн, капусти - від 15 грн, за такою ж ціною в одному місці пропонували і смугасті кавуни. Картоплю продавали і по 15 грн, моркву та буряк – по 25 грн за кілограм.

Дорого, як і скрізь, продають сьогодні зелень, за невеликі пучки петрушки та кропу просили 15-20 грн. Це не дивно, за такої погоди ці рослини не дають гарного врожаю.



Дорожче на «хитром» молоко, півторінка коштувала 50 грн, тим часом як на Центральному ринку таку упаковку з ранку продавали по 40 грн. І вартість цукру становила не нижче 38 грн., на тому ж Центральному можна купити по 35-36 грн.



Проте дуже недорогі квіти, ціни на букети троянд у гарній упаковці починалися від 80 грн., гладіолуси продавали по 70 грн.

Ціни на хліб, м'ясо, вершкове масло, ковбаси, сири, солодощі, чай та каву такі самі, як і на інших ринках.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ