Як у дні ожеледиці ходять автобуси та таксі у Костянтинівці | ZI.ua
Акция закончилась

Як у ці дні дістаються роботи і з роботи жителі Костянтинівки

12 грудня 2023, 11:03 | ЖКГ | Костянтинівка 7599
Поділитися:
Як у ці дні дістаються роботи і з роботи жителі Костянтинівки
Фото - автора

З початком повномасштабної війни частина костянтинівців перейшла працювати в режимі онлайн. Але комунальникам, працівникам соціальних служб, продавцям, медикам доводиться їздити на роботу та з роботи щодня.

Як вони це роблять у дні суцільної ожеледиці, дізнавалися журналісти ZI на Центральному ринку.

Продавець Надія вчора на початку восьмого доїхала до Нульового на «Б». А після обіду колеги відпустили її раніше, і Надя після 15:00 поїхала додому автобусом за маршрутом «№1».

Михайло працює о «СЕЗ» і вранці їздить на «Б» о 6:45, вчора автобус підійшов вчасно. А назад зазвичай чоловік їде на 6/8 з Нульового о 15,57.

Але вчора пасажири на зупинці сказали, що 6/8 вже не ходить, то Михайло сів на «Будівельник», який йшов за розкладом близько 16:00. А за кілька хвилин до цього за розкладом пішов автобус маршрутом «№ 21».

Ірина вчора близько 9:00 не ризикнула чекати на автобус, боячись запізнитися на роботу.

«Економок» у цей час на площі не було, - розповіла дівчина, - довелося їхати приватним таксі. Заплатили вчотирьох майже 300 грн. хоча зазвичай до вулиці Громова проїзд коштує до 150 грн».

Сьогодні вранці автобуси маршрутом «Б» йшли за розкладом. На площі стояло кілька автомобілів «Економ-таксі».



Журналіст під виглядом пасажира спитав, скільки коштуватиме доїхати до Податкової? Водій відповів, що в межах 110 грн. і додав, що ціни на проїзд у службі не підвищилися.



Слід зазначити, що комунальники чистять та посипають автодороги, якими їздять міські автобуси. Хоча зробити це всіма автобусними маршрутами нелегко, коли все заледеніло, і час від часу зривається крижаний дощ.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ