У сервісному центрі ПФУ в Костянтинівці великих черг немає | ZI.ua
Акция закончилась

Як сьогодні проходить призначення субсидій в сервісному центрі ПФУ Костянтинівки

10 січня 2023, 14:47 | ЖКГ | Костянтинівка 6192
Поділитися:
Як сьогодні проходить призначення субсидій в сервісному центрі ПФУ Костянтинівки
Фото - автора

З 1 січня і призначенням, і виплатою субсидій на оплату енергоносіїв і комунальних послуг займається ПФУ. Як проходить їх призначення в сервісному центрі Костянтинка, дізнавалися журналісти ZI.

Сьогодні на початку десятого у вестибюлі сервісного центру № 5 Головного управління ПФУ в Донецькій області очікували своєї черги близько 10 константинвців. Більшість з них прийшли з питання призначення субсидій. Надія Іванівна в листопаді минулого року вперше звернулася за призначенням цього виду державної допомоги.

До цього часу жінка працювала і отримувала пенсію. Тому в допомозі держави не потребувала. Залишившись без роботи, оплачувати послуги не в змозі, ось і вирішила оформити субсидію. Однак поки їй субсидію не призначили, у всякому разі, гроші їй на банківську карту не надійшли, ось і прийшла дізнатися.

Сергій Іванович звернувся в центр, щоб дізнатися, чи потрібно його дружині в році, що наступив переоформляти отримання пільг, якщо в їхній родині нічого не змінилося. Ще одне відвідувачка Надія відвідала сервісний центр, щоб перевести виплати субсидії з одного банку в інший.

У сервісному центрі з питання субсидій вели прийом три фахівці, так що відвідувачам довго своєї черги чекати не довелося. А, в цілому, грудневі субсидії і пільги в Донецькій області профінансовані в повному обсязі 5 січня в сумі понад 88 млн грн.

Читайте також про ситуацію в Костянтинівці сьогодні. у вівторок, 10 січня.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ