Для оформлення компенсації за комуналку є п'ять днів | ZI.ua
Акция закончилась

Як оформити госпомощь жителям Костянтинівки, безкоштовно прихистили переселенців

28 липня 2023, 12:33 | Офіційно | Костянтинівка 2586
Поділитися:
Як оформити госпомощь жителям Костянтинівки, безкоштовно прихистили переселенців
Фото из открытых источников

Згідно з постановою Кабміну, жителі України, яка надала своє житло безкоштовно переселенцям, можуть отримувати госпомщь. Її виплачують у вигляді компенсації за комуналку влітку по 450 грн, в опалювальний сезон – по 900 грн на кожного з ВПЛ.

Як оформити цей вид допомоги журналісту Знамени Індустрії розповіла начальник відділу виплат Костянтинівського УСЗН Галина Бардічевская.

Для оформлення виплат господар квартири ( будинку ) повинен прийти в УСЗН з 1 по 5 число місяця і написати відповідну заяву.

З собою слід взяти документи на квартиру ( будинок ), паспорт, ідентифікаційний код і номер банківського рахунку, на який будуть перераховувати гроші. Обов'язково потрібні довідки переселенців, видані УСЗН.

При первинному зверненні необхідні також паспорта і ідентифікаційні коди всіх переселенців. Якщо людина звернеться, наприклад, в серпні, компенсацію він отримає за липень, у вересні – за серпень і так далі.

Можна оформити компенсацію на оплату за комунальні послуги онлайн. Для цього потрібно зареєструватися на сайті « Прихисток »


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ