Чи влаштовує костянтинівців розклад руху міських автобусів | ZI.ua
Акция закончилась

Чи дотримуються водії графіку руху автобусів у Костянтинівці

3 серпня 2023, 14:59 | ЖКГ | Костянтинівка 9489
Поділитися:
Чи дотримуються водії графіку руху автобусів у Костянтинівці
Фото - автора

У Костянтинівці ніколи не було тролейбусів, давно немає трамваїв, і пасажирів возять тільки міські автобуси приватних перевізників. Маршрутів більше 10 і повинні вони ходити згідно зі складеними графіками руху.

Перший автобус за маршрутом «Б» з центрального ринку відходить о 6:45. Костянтинівці, знаючи про це, виходять на зупинку до цього часу. Потім автобуси по цьому маршруту йдуть кожні 20-30 хвилин, але, за словами пасажирів, іноді графік не дотримується, і доводиться чекати довше.



О 7:42 на зупинку підходить 6/8, а рівно через 40 хвилин - 6/7. Водії на цих маршрутах завжди дотримуються розкладу, рейсу може не бути тільки в разі серйозної поломки автобуса.

Не підводить костянтинівців і 5-А, на початку дев'ятого він щодня відправляється з центрального ринку.

З інтервалом 20-30 хвилин (залежить від часу дня) возять пасажирів з ж/д вокзалу автобуси по маршруту «1» «2». Але, як кажуть пасажири, збої в графіках руху бувають нерідко.

Там зупиняються і «Урожай», «Строитель», 51 і 21 слідують за розкладом. Як і автобус за маршрутом «9», який возить містян з селища Первомайське. І розклад руху автобусів в першій половині дня жителів громади влаштовує. А ось після обіду справа йде гірше.

- Останній автобус «Б» з Центрального ринку виходить о 14:30, - розповідає медпрацівник Людмила. - І якщо на нього запізнився, то чекай 6/7 або 6/8, ті дотримуються розкладу. Але щоб доїхати до 1-ї лікарні, мені потрібно об'їхати все місто.

Її розповідь продовжила приватний підприємець Тетяна:

- Я їду з роботи після 14:30 і намагаюся встигнути на «Б», який з Нульового відходить о 14:55. Якщо його немає, а таке буває, то треба чекати 5-А, він йде о 15:10. Запізнишся, хоч пішки йди, адже за проїзд на таксі з Нульового до Центрального ринку потрібно заплатити близько 150 грн.

На думку більшості містян, які проживають на правобережжі, автобуси за популярним маршрутом «Б» повинні ходити хоча б до 17:00.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ