ВСУ вийшли з Соледара, щоб зберегти життя бійців: Офіційно | ZI.ua
Акция закончилась

ВСУ вийшли з Соледара, щоб зберегти життя бійців: Офіційно

25 січня 2023, 15:05 | Офіційно 1197
Поділитися:
ВСУ вийшли з Соледара, щоб зберегти життя бійців: Офіційно

ВСУ відійшли від Соледара Донецької області. Таке рішення українське військове командування прийняло для збереження життя бійців. Збройні сили зайняли нові підготовлені позиції в околицях міста, закріпилися на заздалегідь підготовлених рубежах оборони.

Про це повідомив представник східного угруповання ВСУ полковник Сергій Череватий.

Повідомляється, що лінія фронту в Соледарі була вирівняна: росіянам не вдалося взяти українських військових в оточення або полон.

У коментарі Суспільного Череватий пояснив, що дане рішення було продиктовано прагненням командування зберегти якомога більше життів особового складу Сил оборони, оскільки основне завдання було виконано.

«Виконали основне завдання: не дали системно прорватися ворогові на Донецькому напрямку фронту і вийти в тил, а потім рухатися на оперативний простір ... Лінія фронту була вирівняна: ні оточення, ні взяття в полон (наших військ) не було. Ми не можемо собі дозволити таку розкіш, яку дозволяє наш ворог — просто кидати бійців на забій. Намагаємося маневрувати, бити вогнем, застосовувати тактику малих груп, щоб максимально виснажити ворога», — підкреслив він.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі