У Покровську "знахарка" вкрала 32 тисячі | ZI.ua
Акция закончилась

Ворожка у Покровську вкрала 32 тисячі: Знімала "порчу"

11 січня 2024, 20:02 | Кримінал | Покровськ 1044
Поділитися:
Ворожка у Покровську вкрала 32 тисячі: Знімала "порчу"

Мешканка Покровська, яка називає себе знахаркою, замінила справжні гроші своєї клієнтки на дерев'яну кору. Шахрайці вдалося виманити 32 тисячі гривень. 

Фігурантка запропонувала потерпілій "зняти порчу" за допомогою "обряду" на грошах. Про цей інцидент повідомили журналісти Вільного Радіо.

На порталі Судова влада України зазначають, що засуджену звуть Руфіна Козоріз. За даними звинувачення, інцидент стався 6 вересня 2023 року. Того дня Руфіна разом зі знайомою йшли вулицею Колосова у Покровську. Там побачили жінку, яка вирішила виманити гроші. Зокрема, знайома Руфіни представила її перехожій як знахарку. Ворожка сказала покровчанці, що на її дочку наклали порчу і запевнила, що може її зняти. Провести обряд Руфіна запропонувала через накладення молитви за гроші. 

Обдурені жінки сходили додому по гроші для обряду і віддали їх Руфіні. Та взяла 32 тисячі гривень і, імітуючи зняття порчі, непомітно витягла готівку, замінивши її на кору дерева. Покровчанка не помітила одразу підміни, оскільки гроші лежали у непрозорому пакеті. 

У залі суду фігурантка визнала свою провину і разом із потерпілою уклала угоду про примирення. Красноармійській міськрайонний суд визнав жінку винною у шахрайстві (ч.2 ст.190 КК України) та дав їй рік випробувального терміну.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ