Противник був активний на Покровському, Курахівському, Времівському та Куп'янському | ZI.ua
Акция закончилась

Ворог просунувся у Нью-Йорку — DeepState

3 вересня 2024, 08:37 | Офіційно | Костянтинівка, Краматорськ, Покровськ, Торецьк, Мирноград, Лиман 495
Поділитися:
Ворог просунувся у Нью-Йорку — DeepState

Минулої доби зафіксовано 197 бойових зіткнень. Найгарячіша ситуація була на Покровському напрямку, також противник був активним на Курахівському, Времівському та Куп'янському напрямках, повідомляє Генштаб вранці 3 вересня.

На Харківському напрямку відбулося 5 боєзіткнень поблизу Вовчанська. 

На Куп’янському напрямку точилося 23 бої. Сили оборони відбивали штурмові дії противника неподалік Синьківки, Петропавлівки, Глушківки, Колісниківки, Стельмахівки та Берестового. 

На Лиманському напрямку ворог 18 разів атакував біля Греківки, Дружелюбівки, Макіївки, Невського, Чернещини та Новосадового. 

На Сіверському напрямку наші воїни зупинили 7 спроб противника прорвати оборону у районах Верхньокам’янського, Виїмки, Івано-Дар'ївки та Спірного. 

На Краматорському напрямку відбулося 8 бойових зіткнень. Українські захисники відбивали штурмові дії російських загарбників неподалік Кліщіївки, Калинівки, Часового Яру, Ступочок та Білої Гори. 

На Торецькому напрямку точилося 18 боїв біля Торецька, Щербинівки, Романівки та Неліпівки. 

На Покровському напрямку наші захисники відбивали 56 ворожих штурмових дій у районах населених пунктів Воздвиженка, Зелене Поле, Миролюбівка, Новогродівка, Крутий Яр, Гродівка, Михайлівка та Селидове. Найбільша концентрація атак була біля Новогродівки та Михайлівки. 

На Курахівському напрямку Сили оборони зупинили 39 атак противника поблизу Українська, Георгіївки, Костянтинівки, Галицинівки та Красногорівки.  

На Времівському напрямку російські загарбники здійснили 21 наступальну дію біля Водяного, Вугледара, Костянтинівки та Пречистівки.

Зміни на карті DeepState

"Ворог просунувся у Нью-Йорку та Пречистівці. Уточнюється лінія зіткнення у Лимана Першого та Водяного. Відносна стабілізація фронту біля Галицинівки", — повідомили аналітики.







Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ