Ворог просунувся у кількох місцях на Покровському напрямку та у Нью-Йо | ZI.ua
Акция закончилась

Ворог просунувся у кількох місцях на Покровському напрямку та у Нью-Йорку

17 липня 2024, 09:27 | Офіційно | Покровськ, Торецьк 360
Поділитися:
Ворог просунувся у кількох місцях на Покровському напрямку та у Нью-Йорку
Фото: Генштаб

Обстановка на східному напрямку на ранок 17 липня від Генштабу.

На Харківському напрямку відбулося сім бойових зіткнень в районах населених пунктів Глибоке та Вовчанськ.

На Куп’янському напрямку кількість атак за добу склала дев’ять. Сили оборони відбивали штурмові дії противника біля Синьківки, Андріївки, Піщаного, Берестового та Степової Новоселівки.

На Лиманському напрямку ворог атакував дев’ять разів неподалік Греківки, Макіївки та Невського.

На Сіверському напрямку українські захисники відбивали 11 штурмових дій російських загарбників поблизу Верхньокам’янського, Спірного, Виїмки, Переїзного та Північного.

На Краматорському напрямку окупанти атакували сім разів в районах Часового Яру, Кліщіївки та Опитного.

На Торецькому напрямку ворог здійснив 11 атак неподалік Північного, Нью-Йорка та Торецька.

На Покровському напрямку наші захисники відбили 24 штурмові дії в районах населених пунктів Прогрес, Воздвиженка, Новоолександрівка, Калинове, Новоселівка Перша та Уманське, де загарбники, за підтримки авіації, намагалися витіснити наші підрозділи із займаних рубежів. Найбільша концентрація ворожих атак була поблизу Новоолександрівки.

На Курахівському напрямку Сили оборони відбили 23 атаки біля Красногорівки, Георгіївки, Костянтинівки та Парасковіївки, де ворог намагався прорвати оборону наших військ.

На Времівському напрямку ворог здійснив шість штурмів наших позицій неподалік Водяного.

У той же час, військовий аналітичний паблік DeepState  повідомляє про просування росіян у кількох місцях на Покровському напрямку, а також у Нью-Йорку.

Так виглядає карта на ранок 17 липня:



Крім того, аналітики пабліка фактично підтвердили втрату Кринок на Херсонщині, про що вчора була інформація в українських ЗМІ. Також про втрату села понад місяць тому писала нардеп Мар'яна Безугла.

"По Кринках ми вже не раз публічно казали, що очікуємо офіційного повідомлення про ситуацію там. І як трапляється завжди — мовчання офіційних осіб призводить до того, що цей простір займе хтось інший. В даному випадку анонімний генштабівець українських медіа", — повідомили у DeepState.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ