Російська армія окупувала ще один населений пункт на Донеччині | ZI.ua
Акция закончилась

Ворог просунувся на трьох напрямках: Зведення з фронту

12 вересня 2024, 08:55 | Офіційно | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Покровськ, Курахове, Торецьк, Мирноград, Слов'янськ, Лиман 1911
Поділитися:
Ворог просунувся на трьох напрямках: Зведення з фронту

105 зіткнень із ворогом сталося минулої доби, повідомляє Генштаб вранці 12 вересня. Ситуація на фронті залишається напруженою.

На Харківському напрямку ворог продовжував штурмові дії. Тут відбулося 3 бойових зіткнення в районах Гатища, Липців та Тихого. 

На Куп’янському напрямку зафіксовано 16 ворожих атак. Сили оборони відбивали штурмові дії противника біля Лозової, Синьківки, Глушківки, Стельмахівки та Андріївки. 

На Лиманському напрямку наші війська відбивали 11 штурмових дій окупантів в районах Макіївки, Невського, Тернів, Греківки, Дружелюбівки та Тевердохлібового та Діброви. 

На Сіверському напрямку Силами оборони відбито 1 атаку поблизу Виїмки. 

На Торецькому напрямку ворог за підтримки авіації здійснив 6 атак. Зусилля зосереджував у районах населених пунктів Торецьк, Неліпівка та Дачне. 

На Покровському напрямку наші захисники відбивали 30 атак. Основні зусилля ворог зосередив у районах Воздвиженки, Зеленого Поля, Новоолександрівки, Гродівки, Новотроїцького, Новогродівки, Селідового та Михайлівки. 

На Курахівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Костянтинівки, Українська та Георгіївки. Загалом, ворог 23 рази намагався прорвати оборону наших військ на цьому напрямку. 

На Времівському напрямку окупанти здійснили 4 атаки наших позицій у напрямку Вугледара. Противник успіху не мав.

Зміни на карті DeepState

Російська армія просунулась на Покровському, Курахівському та Краматорському напрямках.

"Ворог окупував Лисівку, а також просунувся біля Лисівки, Кліщіївки, Невельського, в Українську та околицях. Уточнено район Калинівки", — повідомили аналітики.

Карта з урахуванням просування ворога виглядає так:











Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ