Активність ворога зросла майже по всьому фронту | ZI.ua
Акция закончилась

Ворог просунувся на Покровському напрямку у кількох місцях — DeepState

21 липня 2024, 08:58 | Офіційно 453
Поділитися:
Ворог просунувся на Покровському напрямку у кількох місцях — DeepState
Фото: Генштаб / 25-та окрема повітрянодесантна Січеславська бригада

Російська армія просунулась на Покровському, Куп'янському, Курахівському напрямах.

Про це у телеграм повідомляє аналітичний паблік DeepState.

"Ворог окупував Прогрес і просунувся у Красногорівці, Піщаному, біля Лозуватського, Новоолександрівки, Прогресу та Андріївки", — йдеться у повідомленні.

Карта deepstatemap.live на Покровському напрямку з урахуванням оновленої інформації виглядає так:


Куп'янський напрямок:


Курахівський напрямок:


У ранковому зведенні Генштаб повідомляє про значне зростання ворожої активності майже по всьому фронту — зафіксовано 172 бойові зіткнення. Публікуємо офіційну інформацію на ранок 21 липня.

На Харківському напрямку ворог продовжував активні дії. Відбулося 7 бойових зіткнень. Бої точилися в районах населених пунктів Вовчанськ та Глибоке. 

На Куп’янському напрямку противник 13 разів атакував позиції наших підрозділів. Сили оборони відбивали штурмові дії біля 7 різних населених пунктів. Основні зусилля загарбники прикладали в районах Берестового та Стельмахівки. 

На Лиманському напрямку наші війська відбили 11 атак окупантів в неподалік Невського, Макіївки та у бік Лозової. 

На Сіверському напрямку Сили оборони відбили 11 штурмових дій, поблизу Білогорівки, Верхньокам’янського, Спірного, Виїмки та Переїзного. 

На Краматорському напрямку наші воїни зупинили 20 спроб противника прорвати нашу оборону, зокрема в районах Часового Яру, де відбулась понад половина з цих боєзіткнень, Кліщіївки, Калинівки та Андріївки Донецької області. 

На Торецькому напрямку за підтримки авіації ворог здійснив 10 атак неподалік населених пунктів Північне, Залізне та Нью-Йорк. 

На Покровському напрямку наші захисники відбито 52 штурмові та наступальні дії. Противник концентрував зусилля в районах Новоолександрівки та Прогреса, де провів 16 та 17 атак відповідно. Зупинено спроби окупантів просуватись вперед неподалік Воздвиженки, Лозуватського, Новоселівки Першої, Яснобродівки та Карлівки Донецької області. 

На Курахівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Парасковіївка та Костянтинівка, де ворог 15 разів намагався прорвати оборону наших військ. 

На Времівському напрямку агресор здійснив 6 штурмів наших позицій неподалік Костянтинівки та Старомайорського Донецької області.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ