На Покровському напрямку наші захисники відбивали 32 атаки — Генштаб | ZI.ua
Акция закончилась

Ворог просунувся на Покровському напрямку: Зведення з фронту

11 вересня 2024, 08:45 | Офіційно | Костянтинівка, Краматорськ, Ил'іновка, Маріуполь, Покровськ, Курахове, Торецьк, Мирноград, Слов'янськ 2061
Поділитися:
Ворог просунувся на Покровському напрямку: Зведення з фронту
Минулої доби зафіксовано 131 бойове зіткнення, повідомляє Генштаб на ранок 11 вересня.

На Харківському напрямку ворог продовжував штурмові дії, де сталося 4 бойові зіткнення в районі Вовчанська та Глибокого. 

На Куп'янському напрямку сталось 13 ворожих атак. Сили оборони зупинили штурмові дії противника біля Синьківки, Глушківки, Лозової та Петропавлівки. 

На Лиманському напрямку наші війська відбивали 20 штурмових дій окупантів у районах Дружелюбівки, Твердохлібового, Невського, Макіївки, Новосадового та Торського. 

На Сіверському напрямку Силами оборони відбито 9 атак поблизу Івано-Даріївки, Спірного, Верхньокам'янського та Виїмки. 

На Краматорському напрямку українські воїни зупинили п'ять спроб противника прорвати нашу оборону в районах Часового Яру, Калинівки та Іванівського. 

На Торецькому напрямку ворог за підтримки авіації здійснив 9 атак. Зусилля зосереджував у районах Дачного, Торецька та Нелипівки. 

На Покровському напрямку наші захисники відбивали 32 атаки. Свої зусилля ворог зосередив у районах Новоолександрівки, Воздвиженки, Свиридонівки, Гродівки, Іванівки, Новогродівки, Михайлівки та Маринівки. 

На Курахівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Георгіївки, Українська та Красногорівки. Ворог 29 разів намагався прорвати оборону наших військ у цьому напрямі. 

На Времівському напрямку окупанти здійснили 2 атаки наших позицій у напрямку Вугледара.

Зміни на карті DeepState

Російська армія просунулась на Покровському напрямку.

"Ворог просунувся біля Маринівки, в Українську та околицях", — повідомили аналітики.






Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ