Дані на 25 серпня: Ворог не припиняє обстрілів цивільних об’єктів Донеччини | ZI.ua
Акция закончилась

Ворог не припиняє обстрілів цивільних об’єктів Донеччини – дані на 25 серпня

25 серпня 2023, 11:06 | Кримінал 1530
Поділитися:
Ворог не припиняє обстрілів цивільних об’єктів Донеччини – дані на 25 серпня

За 24 серпня зафіксовано 16 російських ударів по житловому сектору. Окупаційні війська використали ракету «Р-37», ЗРК «С-300»,  РСЗВ «Град», артилерію, міномети. Під вогнем перебували 12 населених пунктів: міста Авдіївка, Курахове, селища Красноторка, Курдюмівка, Щербинівка,  села Кліщіївка, Максимівка, Новоселівка Перша, Новоукраїнка, Прелесне, Скучне, Торське. Про це повідомила прес-служба Нацполіції у Донецькій області.

Як говориться у повідомлені, пошкоджено 20 цивільних об’єктів – 11 житлових будинків, критичну інфраструктуру, магазин, адмінбудівлю, пташник, автомобілі.

Авіаудар ракетою «Р-37» ворог здійснив по Краматорському району – без постраждалих і руйнувань. З артилерії росіяни накрили Курахове – поранили 5 цивільних осіб. Пошкоджено 3 багатоквартирних будинки, супермаркет, адмінбудівлю, об’єкт критичної інфраструктури, авто.

Прелесне окупанти атакували двома ракетами із ЗРК «С-300» - зруйнували пташник. У Щербинівці внаслідок ворожого обстрілу зазнали руйнувань 5 приватних осель. Ще три домівки пошкоджено в Скучному Очеретинської громади.

Павло Кириленко, керівник Донецької ОВА, також доповів про оперативну ситуацію по області станом на ранок 25 серпня.

Згідно з його даними, зранку росіяни вдарили ракетою по околицях Малотаранівки Краматорської громади — без жертв і руйнувань. На Волноваському напрямку Вугледар зазнав авіаудару і 29 артобстрілів. Двічі обстріляна Максимівка, у Новоукраїнці пошкоджено будинок.

На Донецькому напрямку 5 людей поранено у Кураховому — пошкоджено 5 багатоповерхівок, крамницю і адмінбудівлю. На Горлівському напрямку пошкоджено будинок у Щербинівці Торецької громади, ще 2 будинки — у Часовоярській громаді.

На Лисичанському напрямку зруйновано будинок у Сіверську, зафіксовано 5 обстрілів Лиманської громади.









Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ