Волошин: Російська армія не перетнула канал у Часовому Яру | ZI.ua
Акция закончилась

Волошин: Російська армія не перетнула канал у Часовому Яру

10 червня 2024, 15:11 | Офіційно 1533
Поділитися:
Волошин: Російська армія не перетнула канал у Часовому Яру
Часов Яр

Російська армія не перетнула канал у Часовому Яру. Раніше окупанти заявляли про нібито захоплення цієї ділянки, що не відповідає дійсності. 

Про це в ефірі телемарафону повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин.

"Найактивніший і найгарячіший напрямок, це Покровський, Курахівський та Сіверський. На Сіверському напрямку за минулий тиждень наші захисники відбили 63 ворожі атаки, в районах населених пунктів Білогорівка, Верхньокам'янка, Спірне", — повідомив Назар Волошин. 

На Краматорському напрямку за минулий тиждень сталося 58 штурмів у районі міста Часів Яр, Калинівка, Кліщівка та Андріївка. Волошин наголосив, що Часів Яр перебуває під контролем українських військових, і спростував інформацію про перехід росіянами через канал, який ділить лінію фронту на тому напрямку.

"Повертаючись до їхнього відео скажу, так як вони його тиражують, складається враження, що вони щось захопили. Але захоплюють вони в переважній більшості лише руїни, адже вони перед тим роблять великий інтенсивний обстріл. Вони спочатку знищують, а потім розповідають, що взяли якусь будівлю" , — додав Волошин. 

Також спікер розповів, що, як і раніше, найактивнішим залишається Покровський напрямок. 

"Протягом минулого тижня наших захисники відбили понад 252 ворожі атаки. Це були населені пункти Калинове, Євгенівка, Сокіл, Прогрес, Невельське, Нетайлове", — повідомив Назар Волошин.

Нагадаємо, сьогодні вранці військовий паблік DeepState повідомляв про просування російської армії у бік траси Покровськ-Костянтинівка.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ