Волонтерка із Краматорська отримала президентську нагороду | ZI.ua
Акция закончилась

Волонтерка із Краматорська отримала президентську нагороду

6 грудня 2023, 18:09 | Офіційно | Краматорськ 759
Поділитися:
Волонтерка із Краматорська отримала президентську нагороду

Волонтерка із Краматорська Оксана Муравльова отримала нагороду від Президента України "Золоте Серце" за вагомий особистий внесок у надання волонтерської допомоги.

"Указом Президента України за вагомий особистий внесок у надання волонтерської допомоги та розвиток волонтерського руху, зокрема під час здійснення заходів щодо забезпечення оборони України, захист безпеки населення та інтересів держави у зв'язку з військовою агресією Російської Федерації проти України та подолання її наслідків Оксана нагороджена відзнакою Президента України "Золоте серце", - повідомляє міськрада Краматорська.

Родина Оксани Муравльової, як і тисячі інших, стали переселенцями: у 2014 році вони були змушені тікати від війни з Ясинуватої, оселилися в Краматорську, а вже у 2022 році знову перебралися, тепер на Бережанщину. 

Ще минулого року однією з перших Оксану Муравльову відзначили "Золотим Серцем", а цього року нарешті офіційно вручили нагороду у стінах Бережанської міської ради. 


Крім того, Оксана Муравльова — керівниця розмовного клубу із Краматорська "Файно". Це громадська організація, яка працює майже десять років. Спочатку розмовний клуб мав два основні напрямки роботи: практика української мови та вивчення традиційної вишивки. Сьогодні розмовний клуб працює одразу за багатьма напрямами: лекції з історії та традицій, майстер-класи на об'єднання, виготовлення ковдр та сіток для військових.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ