Волонтери з Чехії привезли до Костянтинівки авто та обладнання для стоматології | ZI.ua
Акция закончилась

Волонтери із Чехії привезли для стоматології Костянтинівки нове обладнання

19 січня 2024, 10:05 | Ініціатива | Костянтинівка 2043
Поділитися:
Волонтери із Чехії привезли для стоматології Костянтинівки нове обладнання

До Костянтинівки волонтери привезли обладнання для стоматології.

Волонтер із Чехії Alois Zwesper із друзями знову привіз гуманітарний вантаж для Костянтинівської громади, повідомляє адміністрація міста. Стоматологія поповнилася високочастотною рентгенівською трубкою, радіовізіографом та автомобілем, на якому стоматологи зможуть їздити до старостинських округів.

"Цього разу за співпраці з ним керівництва міської військової адміністрації стоматологічна поліклініка поповнилася портативною стоматологічною установкою, яка дасть змогу просто і з комфортом проводити огляди, а також лікувальні стоматологічні маніпуляції поза стінами лікарні.

Помічником у лікуванні зубів для лікарів стоматологічної лікарні стане імпортована високочастотна рентгенівська трубка Canon яка має високу продуктивність, стабільне, точне і швидке фотографування різних положень зубів. Крім того цей апарат має мінімальний витік рентгенівського випромінювання що максимально захищає лікаря і пацієнта від опромінення.

Ще одним важливим подарунком став радіовізіограф Woodpecker i-Sensor. Це цифровий апарат, який перетворює рентгенівський сигнал зображення на ПК, а також дає можливість надалі проводити його обробку.

А найголовнішим благодійним подарунком для нашої громади став автомобіль Volkswagen – т4, який лікарі-стоматологи планують використовувати для відвідування старостинських округів громади мобільними бригадами лікарів", - йдеться у повідомленні.






Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ