Сьогодні вранці російська армія завдала удару по освітній установі у Дружківці | ZI.ua
Акция закончилась

Вночі обстріляли Костянтинівку, а вранці — Дружківку: Фото

10 жовтня 2024, 11:13 | Офіційно | Костянтинівка, Дружківка 600
Поділитися:
Вночі обстріляли Костянтинівку, а вранці — Дружківку: Фото
Пожар после обстрела Дружковки

Сьогодні вночі обстріляли Костянтинівку, обійшлося без постраждалих. 

Про це повідомив начальник МВА Сергій Горбунов у Facebook.

"10.10.2024 о 02:30 ворог здійснив обстріл міста Костянтинівка. Внаслідок обстрілу пошкоджено приватний будинок, господарську споруду, газопровід в одному з мікрорайонів міста. Постраждалих відсутні", — йдеться у повідомленні.

Він також повідомив про збільшення поранених внаслідок авіаудару 08.10 до 9 осіб.

Протягом доби під ворожими обстрілами також перебували сел. Біла Гора, Ол.Шультине, Диліївка, Неліпівка, Предтечине, Миколаївка, Маркове (влучання по раніше зруйнованим будинкам, городам, полям, дорогам, лісосмугам). Інформації щодо постраждалих не надходило.

Також російська армія завдала удару по Дружківці сьогодні вранці. Про це повідомив начальник Дружківської МВА Сергій Боєвський журналістам Суспільного.

За його словами, о 5:30 у громаді пролунали вибухи. Внаслідок обстрілу частково зруйновано будівлю освітньої установи — поранених та загиблих немає. Тип зброї встановлюється.

Фото з місця пожежі опублікували на сторінці ДСНС:


"Сьогодні на світанку ворог завдав удару по місту Дружківка Краматорського району. Внаслідок обстрілу виникла пожежа у двох будинках на території непрацюючого навчального закладу. Рятувальники 45 державної пожежно-рятувальної частини, які прибули на місце події, ліквідували пожежу на загальній площі 130 кв. м", — повідомили рятувальники.






Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ