У Костянтинівці пошкоджено 5 багатоповерхівок | ZI.ua
Акция закончилась

Вночі по Костянтинівці вдарили бомбою, двоє поранених. Фото

26 липня 2024, 10:15 | Надзвичайні події | Костянтинівка 1224
Поділитися:
Вночі по Костянтинівці  вдарили бомбою, двоє поранених. Фото

За останню добу на Донеччині загинули двоє людей: у Торецьку та Іллінці. У Костянтинівці двоє поранених, у Берестку та Торецьку — по одному. 

Оперативне зведення по області на ранок 26 липня публікує ДонОВА та поліція.

Покровський район

У Мар'їнській ТГ з артилерії обстріляно Іллінку, Романівну та Єлизаветівку. У Кураховому під вогнем промзона. У Гродівській ТГ росіяни скинули КАби на Іванівку та Веселе. 

Краматорський район

У Зарічному Лиманської ТГ зруйновано 2 будинки та пошкоджено 3, у Ямполі — пошкоджено 2 будинки. У Краматорську обстріляно промзону. У Костянтинівці пошкоджено 5 багатоповерхівок, адмінбудівлю та інфраструктурний об'єкт.

"Сьогодні після опівночі окупанти вдарили по Костянтинівці керованою бомбою «УМПБ Д-30 СН» - поранили двох мешканців, пошкодили щонайменше 5 багатоквартирних будинків та інфраструктуру", — повідомили у поліції.

У Берестку Іллінівської ТГ внаслідок авіаудару бомбою «КАБ-250» з модулем УМПК поранено мирного жителя, пошкоджено об'єкт цивільної інфраструктури.



Бахмутський район

У Часовоярській ТГ пошкоджено 5 приватних будинків та 2 багатоповерхівки. По Торецьку ворог бив бомбами «КАБ-500» та «КАБ-250» - одна людина загинула і одна отримала травми, руйнування отримали 2 багатоквартирні будинки. У Сіверську зруйновано багатоповерхівку та пошкоджено 2 приватні будинки.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ