У Костянтинівці троє поранених, центр міста зазнав обстрілу | ZI.ua
Акция закончилась

Внаслідок удару по центру Костянтинівки трьох людей поранено. Подробиці

18 вересня 2024, 13:04 | Надзвичайні події | Костянтинівка 3159
Поділитися:
Внаслідок удару по центру Костянтинівки трьох людей поранено. Подробиці
Последствия обстрела с. Малиновка

Сьогодні, 18 вересня, обстрілів зазнали с. Малинівка Краматорського району і м. Костянтинівка, поранено 6 цивільних. Прокуратура повідомила про початок розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни.

О 10:30 під обстріл потрапило с. Малинівка Краматорського району. Ворожого удару зазнало фермерське господарство. Поранення отримали 59-річний батько та його син 36 років. Також травмовано 33-річного місцевого жителя, він перебуває у важкому стані. Тип засобу ураження встановлюється.

Також обстрілу, ймовірно, зі ствольної артилерії, зазнав центральний район Костянтинівки. 34-річний містянин, який на момент обстрілу їхав в автомобілі, 55-річна жінка та чоловік 68 років, які знаходилися поблизу торгового центру, отримали осколкові поранення та мінно-вибухові травми. Також пошкоджено 3 багатоквартирні будинки, 2 автомобілі та лінію електропередач.

Нагадаємо, внаслідок вчорашнього артилерійського обстрілу у Костянтинівці було поранено жінку, пошкоджено чотири багатоповерхові будинки.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ