За добу Донеччина зазнала 34 атаки з боку росіян | ZI.ua
Акция закончилась

Війська РФ атакували Донеччину 34 рази за добу

13 березня 2023, 11:25 | Надзвичайні події | Костянтинівка, Бахмут, Слов'янськ 3108
Поділитися:
Війська РФ атакували Донеччину 34 рази за добу

На Донецькому напрямку росіяни обстріляли Курахове і завдали авіаракетних ударів по Ласточкиному та Красногорівці Очеретинської громади — без жертв. Зранку росіяни тричі обстріляли Авдіївку з артилерії, у тому числі касетними боєприпасами, а також завдали авіаракетного удару по території АКХЗ. Про це йдеться у повідомленні Донецької ОВА.

На Горлівському напрямку 4 людини поранені в Бахмуті — відомо про пошкодження 3 багатоповерхівок і адмінзданія. В Костянтинівці поранений 1 людина, Пошкоджені 12 приватних і 4 багатоповерхових будинки. Вранці стався обстріл Никифоровки Соледарской громади, голосно було в околицях Часовоярской і Торецької громад.

На Лисичанському напрямку зруйновано будинок у Зарічному Лиманської громади, пошкоджено будинки у Сіверську та населених пунктах громади.

Тим часом Поліція задокументувала воєнні злочини

Ворог зосередив вогонь на 11 населених пунктах: містах Авдіївка, Красногорівка, Бахмут, Костянтинівка, Слов’янськ, Курахове, селах Карлівка, Сєверне, Тоненьке, Ласточкине, Новоселівка перша.

Пошкоджено 31 цивільний об’єкт – 21 житловий будинок, будівлю міськради, цех заводу, магазин, лінію електропередач, газопроводи, залізничну колію, авто.

Сім авіаударів, обстріли з «Градів», артилерії та танків пережила Авдіївка. Пошкоджено цех заводу, інформація щодо жертв не надходила.

Ракету «С-300» ворог спрямував по Слов’янську, поцілив у критичну інфраструктуру. Люди не постраждали.

Чотири касети з «Ураганів» росіяни випустили по Костянтинівці. Руйнувань зазнали 3 багатоквартирних будинки та 12 приватних осель, інфраструктура. Є травмований.

З реактивної артилерії окупанти накрили Бахмут, пошкоджено адмінбудівлю, 3 багатоквартирних будинки. Поранено цивільних мешканців.

Є травмовані в Красногорівці.


















Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі