Успішно виступають на чемпіонах юні спортсмени Костянтинівки | ZI.ua
Акция закончилась

Вихованці Костянтинівської ДЮСШ завойовують медалі на чемпіонатах різного рівня

18 вересня 2023, 18:38 | Спорт | Костянтинівка 2982
Поділитися:
Вихованці Костянтинівської ДЮСШ завойовують медалі на чемпіонатах різного рівня
Фото из открытых источников
У Івано-Франківську 16-17 вересня пройшов командний чемпіонат України з легкої атлетики серед ДЮСШ і СДЮШОР серед юнаків та дівчат 2008 року народження і молодше.

Вихованець Костянтинівської ДЮСШ Іван Титов в стрибках у висоту завоював срібну медаль з результатом 1м 85 см. Це особистий рекорд Івана.

І, як завжди, успішно виступають на змаганнях різного рівня вихованці тренера з греко-римської боротьби Юрія Вепренцева.



Днями в Ужгороді проходив відкритий чемпіонат Закарпатської області і Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби серед юнаків «Кубок Закарпаття - 2023». Участь в ньому взяли понад 200 спортсменів з усієї України.

На п'єдестал пошани піднялися вихованці Юрія Вепренцева, які зараз вимушено тренуються в місті Одеса, брати Марк і Матфій Ковальови.

Серед юнаків 2007-2008 р.н. у вазі до 52 кг змагалися четверо спортсменів. Марк переміг двох і, поступившись тільки в фіналі, отримав срібну медаль..

Серед хлопчиків 2011-2012 р.н. у вазі до 44 кг змагалися 11 хлопців. Програвши чемпіону і здобувши перемогу в трьох сутичках, Матфій завоював бронзу..

Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ