На Європейських Іграх 2023 успішно виступають вихованці Костянтинівкою ДЮСШ | ZI.ua
Акция закончилась

Вихованка Костянтинівської ДЮСШ – срібний призер Європейських Ігор 2023

2 липня 2023, 09:34 | Спорт | Костянтинівка 3315
Поділитися:
Вихованка Костянтинівської ДЮСШ – срібний призер Європейських Ігор 2023
Фото - автора

Тренери Костянтинівської ДЮСШ виховали чимало відомих спортсменів. Одна з них і Майстер спорту України, член збірної України з пляжного футболу Марія Тихонова.



У шкільні роки вона займалася легкою атлетикою і неодноразово ставала переможцем і призером міських і обласних змагань.

Подорослішавши, Марія серйозно займалася футболом, успішно граючи у великий футбол і футзал. А з 2019 року віддала перевагу пляжного футболу. І в лютому 2020 року в складі команди « Мрія » ( Очаків ) стала « Футбольної зіркою України-2020 » в номінації пляжний футбол.



Кілька останніх років Марія працює тренером Бахмутской ДЮСШ. Її маленькі вихованці, через війну розлетілися по всьому світу, стають переможцями престижних футбольних турнірів різного рівня.



У складі збірної України з пляжного футболу Марія взяла участь в III Європейських іграх, що проходили в Польщі. Обігравши збірні команди Італії та Португалії і програвши Іспанії ( в серії пенальті ), українки стали срібними призерами Європейських ігор-2023.



Таким чином, вихованці тренера Юрія Клименко додали в скарбничку України ще одну срібну медаль. А особиста скарбничка забитих м'ячів Марії поповнилася черговим, влетіли в ворота збірної Португалії.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ