Уродженка Костянтинівки Марія Тихонова - переможець World Winners Cup 2023. | ZI.ua
Акция закончилась

Вихованка Костянтинівської ДЮСШ - чемпіон Світу з пляжного футболу

2 жовтня 2023, 10:06 | Спорт | Костянтинівка 4260
Поділитися:
Вихованка Костянтинівської ДЮСШ - чемпіон Світу з пляжного футболу

З 26 вересня по 1 жовтня в італійському місті Альгеро проходив Кубок Чемпіонів Світу з пляжного футболу - World Winners Cup 2023.  У ньому взяли участь команди з Європи, Азії та Америки.

Україну на цьому престижному турнірі представляла команда «Мрія-2006» (м.Ананьєв ), в складі якої всі члени збірної України.


На груповому етапі наші футболістки обіграли команди «BS Zeeland» (Нідерланди) і «Barra de Santiago» (Сальвадор) і вийшли в півфінал.



У півфіналі українки виграли у японської команди «Lazo» з рахунком 5:1, а в фіналі наші дівчата перемогли бразильський «Sao Pedro» – 5:3.

Таким чином, «Мрія-2006  стала переможцем Міжконтинентального Кубка Чемпіонів з пляжного футболу 2023. У складі команди вихованка Костянтинівської ДЮСШ, Майстер спорту України Марія Тихонова.

Сьогодні дівчата в дорозі, вони повертаються у рідну Україну. Марія поділилася своїми враженнями від поїздки. Їй дуже сподобалися японки, грають строго за правилами, ввічливі і виховані.

«А якось ми з дівчатами зайшли в кафе поїсти морозива, - розповідає Марія. - Ознайомившись з цінами, хотіли йти, але нас зупинив господар. Він сказав, що йому приємно пригостити морозивом спортсменок з України.

Там же в кафе за одним столом обідали відпочиваючі з Ізраїлю. Побачивши нас, вони піднялися і проскандували: «Слава Україні!  Таке ставлення людей в чужій країні, за тисячу кілометрів від дому зворушило до сліз»

І де б не була Марія, вона завжди возить з собою прапор рідної, а сьогодні такої багатостраждальної, Костянтинівки.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ