Відсьогодні Бахмут закрито на в’їзд – хто може потрапити до міста | ZI.ua
Акция закончилась

Відсьогодні до Бахмуту зможуть потрапити лише окремі категорії громадян

13 лютого 2023, 13:01 | Офіційно | Бахмут 2022
Поділитися:
Відсьогодні до Бахмуту зможуть потрапити лише окремі категорії громадян

З понеділка, 13 лютого, в'їзд до Бахмуту обмежили для всіх цивільних, у тому числі волонтерів та журналістів. Як передає «Хвиля», про це повідомили у Донецькій обласній військовій адміністрації.

Також за словами командира окремої тактичної групи аеророзвідки «Мадяр», мета таких заходів – забезпечити безпеку цивільних від ворожих ДРГ, які проникають до Бахмута. Нині у передмісті східної та південної частини населеного пункту йдуть вуличні бої.

- Далекими флангами Бахмута ворог робить регулярні спроби оточити місто, - розповів військовий.

Так, доступ до міста буде відкритий лише за наявності спеціальних перепусток. Роботу з оформлення спецперепусток здійснюють спільно військові та правоохоронці.

При цьому журналістам, які бажають працювати в Бахмуті, необхідно за 17 годин до бажаного дня в'їзду подати заявку. У ній слід вказати імена всіх членів команди.

Як зазначається, перепустки для преси видають при наявності акредитації від Збройних Сил України, яку також потрібно пред'являти під час в'їзду. Отримати документ можна з 19:30 до 20:30 в Краматорську, він буде діяти протягом дати, зазначеної в ньому.

Телефон прес-служби Донецької обласної військової адміністрації – 095-618-39-85.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі