У Донецькій ОДА вакансії заступників вакантні | ZI.ua
Акция закончилась

Відставки у ДонОДА: Вакансії заступників вільні

9 січня 2024, 14:24 | Офіційно 915
Поділитися:
Відставки у ДонОДА: Вакансії заступників вільні
Вадим Филашкин, начальник Донецкой ОВА

У Донецькій обласній адміністрації залишаються вакантні посади першого заступника та заступників голови обласної держадміністрації. Про це у ДонОДА повідомили у відповіді на запит журналістів Суспільного.

Після звільнення 28 грудня з посади заступника та призначення головою ОДА Вадима Філашкіна перший заступник Ігор Мороз та заступник голови ОДА Юлія Костюніна також пішли у відставку. 

Як йдеться у відповіді, Мороза звільнили розпорядженням голови ОДА 1 січня 2024 року за згодою сторін. 2 січня було підписано розпорядження щодо Юлії Костюніної, також за згодою сторін. 

"На теперішній час посади першого заступника голови облдержадміністрації, заступника голови облдержадміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформації та заступників голови облдержадміністрації є вакантними", — повідомили в адміністрації 5 січня.

Нагадаємо, нового керівника Вадима Філашкіна було призначено на посаду голови Донецької ОДА 27 грудня 2023 року. До цього обов'язки начальника ОДА виконував Ігор Мороз, перший заступник Кириленка, який наразі очолює Антимонопольний комітет. Вадим Філашкін тоді також був одним із заступників Кириленка.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ