У Донецькій області відкрилися одразу два Простори дружніх до дитини | ZI.ua
Акция закончилась

Одразу два Простори дружніх до дитини відкрилися у Донецькій області

1 грудня 2023, 16:04 | Ініціатива | Дружківка 1911
Поділитися:
Одразу два Простори дружніх до дитини відкрилися у Донецькій області

Простори дружні до дитини у Дружківці та Новодонецьку готові приймати своїх відвідувачів. Це перші Простори, які розпочали свою роботу в регіоні, в межах проекту Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, який реалізує ГО «Відповідальні громадяни».

Як і в інших створених центрах, тут будуть надавати психосоціальну підтримку дітям та їх батькам. Вже зараз у Просторах відбувається безліч захоплюючих активностей та занять для різних вікових категорій та вподобань. Індивідуальні консультації  (за попереднім запитом), проводять соціальні працівники, логопеди, психологи. За потреби, перелік спеціалістів буде розширюватися.

- Ми живемо у ситуації, коли майбутнє непередбачуване. Наші діти щоденно зазнають впливу зовнішніх негативних подій та перебувають у стресі. Вони обмежені в отриманні базових послуг. Тому наша організація, за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), створює Простори, де кожен буде почувати себе в безпеці. Ми прагнемо надати дітям та їхнім батькам, ресурси для стабілізації власного життя. Переконані, що Простір завжди буде користуватися попитом і стане платформою для всебічного розвитку. Тут кожен знайде дружнє коло спілкування, довіру та підтримку, - прокоментував програмний директор ГО «Відповідальні громадяни» Енріке Менендес.

Не тільки діти, а їхні батьки зможуть скористатися послугами та відвідати освітні тренінги від фахівців ГО «Відповідальні громадяни».

Простори розташовані переважно в комунальних приміщеннях, обраних спільно з Донецькою облдержадміністрацією, Дружківською міської військовою адміністрацією та Новодонецької селищною військовою адміністрацією. Завдяки їх активній участі, заклади вдалося відкрити та облаштувати в короткі строки.

Кожен наповнений іграми для розваг та обладнанням да емоційного розвантаження, а також мультимедійною технікою.

Дізнатися більше інформації про роботу можна за посиланнями:

- Простір дружній до дитини м. Дружківка https://t.me/prostirD/7

- Простір дружній до дитини Новодонецьк https://t.me/prostirD/5

Адреси розташування:  

м. Дружківка, вул. Пилипенко, 112

смт. Новодонецьк, вул. Соборна, 35

Запис на консультацію до профільних спеціалістів здійснюється за номером телефону гарячої лінії: 066-567-00-16.

Соціальні мережі ГО «Відповідальні громадяни»:

Viber http://surl.li/gfrlm

Instagram http://surl.li/gemek

Facebook http://surl.li/gjlkv

Telegram https://t.me/responsiblecitizens





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ