На Краматорськ скинули три бомби — зведення по області | ZI.ua
Акция закончилась

Відомо, скільки людей загинули на Донеччині за останню добу

14 жовтня 2024, 10:47 | Офіційно | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Торецьк, Слов'янськ, Лиман 249
Поділитися:
Відомо, скільки людей загинули на Донеччині за останню добу

За 13 жовтня від обстрілів загинули 4 мешканці Донецької області: 2 у Часовому Яру, 1 у Званівці та Вишневому. Ще 3 особи в області за добу зазнали поранень, повідомляє Донецька ОВА. За останню добу від обстрілів постраждали три райони області. 

Краматорський район. У Лимані внаслідок обстрілу з РСЗВ «Смерч» поранено людину. На Краматорськ росіяни скинули три бомби «УМПБ Д-30 СН», руйнувань зазнали багатоквартирний будинок та підприємство.

У Костянтинівській адміністрації повідомили, що протягом доби під ворожими обстрілами перебували сел. Біла Гора, Ол.Шультине, Диліївка, Неліпівка, Іванопілля, Предтечине, Ступочки, Маркове, Майське, Новомаркове, Миколаївка (влучання по раніше зруйнованим будинкам, городам, полям, лісосмугам). Інформації щодо постраждалих не надходило.

Покровський район. У Курахівській громаді обстріляно Курахове, Трудове, Дачне, Гірник та Веселий Гай. У селищі Шевченко Добропільської громади двома авіабомбами «ФАБ-250» з модулем УМПК пошкоджено 3 складські приміщення, 2 автобуси та 3 автомобілі. По Покровську окупанти вдарили з артилерії, поранено людину, пошкоджено 3 будинки. У Гродівській громаді пошкоджено 10 будинків у Малинівці та 7 у Миролюбівці. 

Бахмутський район. У Сіверську пошкоджено 2 будинки. У Часовоярській громаді 2 особи загинули та 1 поранено, пошкоджено 12 приватних будинків, 2 багатоповерхівки та нежитлову будівлю. 

Усього за добу російська армія 12 разів обстріляла населені пункти Донецької області. З лінії фронту евакуйовано 136 осіб, у тому числі 19 дітей.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ