Відділ пробації в Костянтинівці шукає волонтерів | ZI.ua
Акция закончилась

Відділ пробації в Костянтинівці шукає волонтерів

27 липня 2023, 11:37 | Офіційно 1434
Поділитися:
Відділ пробації в Костянтинівці шукає волонтерів

Відділ пробації № 9 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях, що діє у місті Костянтинівка на Донеччині, запрошує небайдужих та ініціативних мешканців громади долучитися до справи убезпечення нашого міста від злочинності та вступити до лав волонтерів пробації.

Волонтером пробації може стати фізична особа, яка досягла 18-річного віку, уповноважена органом пробації та волонтерською організацією на виконання окремих завдань. Але до цієї діяльності не можуть бути залучені особи, які мають непогашену чи не зняту у встановленому законом порядку судимість.

Діяльність волонтерів пробації здійснюється відповідно до положень Закону України «Про волонтерську діяльність» з урахуванням особливостей, визначених Кримінально-виконавчим кодексом України, Законом України «Про захист персональних даних», Законом України «Про пробацію» та нормативно-правовими актами, що регулюють організацію пробації.

Волонтер пробації під час здійснення своїх повноважень має право на:

– безпечні і належні умови здійснення волонтерської діяльності, зокрема, отримання достовірної, точної та повної інформації про порядок та умови провадження волонтерської діяльності;
– перебування на території і в приміщеннях підприємств, установ та організацій за дозволом їх керівників або уповноважених ними осіб;
– участь у відвідуванні суб’єктів пробації за місцем їх роботи або навчання;
– проведення зустрічей із суб’єктами пробації з метою здійснення заходів соціально-виховної роботи;
– захист своїх прав відповідно до законодавства;
– інші права, передбачені договором та законодавством.

Охочі стати волонтерами пробації звертатись за адресою: місто Костянтинівка, проспект Ломоносова,101-а (3-й поверх).


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ