Обстановка на фронті вранці 11 липня | ZI.ua
Акция закончилась

Відбили 42 штурми на Покровському напрямку: Обстановка на фронті вранці 11 липня

11 липня 2024, 08:50 | Офіційно 612
Поділитися:
Відбили 42 штурми на Покровському напрямку: Обстановка на фронті вранці 11 липня

Російська армія окупувала Євгенівку та просунулась біля Юріївки (Покровський напрямок).   

Про це сьогодні вночі  повідомив військовий аналітичний паблік DeepState.

Оновлена карта з урахуванням просування російських військ виглядає на цих ділянках фронту так:


Також Генштаб публікує оперативне зведення на фронтах станом на ранок 11 липня. Повідомляється, що лише на Покровському напрямку Сили оборони відбили 42 штурмові дії. Усього за добу на всій ділянці фронту зафіксовано 146 бойових зіткнень.

На Куп’янському напрямку кількість атак за добу склала 10. Сили оборони відбили усі штурмові дії противника біля Синьківки, Степової Новоселівки, Піщаного та Берестового. 

На Лиманському напрямку ворог атакував 14 разів в районах населених пунктів Греківка, Макіївка, Невське та Терни. 

На Сіверському напрямку українські захисники відбивали 17 штурмових дій російських загарбників поблизу Верхньокам’янського, Білогорівки, Спірного, Роздолівки та Виїмки. 

На Краматорському напрямку противник атакував шість разів в районах Григорівки, Часового Яру, Іванівського та Кліщіївки. 

На Торецькому напрямку ворог здійснив 24 атаки неподалік населених пунктів Північного, Нью-Йорка, Торецька та Деліївки. 

На Покровському напрямку нашими захисниками відбито 42 штурмові дії в районах населених пунктів Новоолександрівка, Воздвиженка, Прогрес, Калинове, Лозуватське, Новоселівка Перша, Юр’ївка, Євгенівка та Карлівка, де загарбники, за підтримки авіації, намагалися витіснити наші підрозділи із займаних рубежів. Найбільша концентрація ворожих атак була поблизу Новоолександрівки. 

На Курахівському напрямку Сили оборони відбили 12 атак біля Красногорівки, Георгіївки, Парасковіївки, Дальнього, Невського та Костянтинівки, де ворог намагався прорвати оборону наших військ. 

На Времівському напрямку ворог здійснив сім штурмів наших позицій в районі Водяного, Костянтинівки, Урожайного та Макарівки.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ